21 Mayıs 2013 Salı

BeHeR-tasarim

            Bilim, teknoloji ve estetik gelişen dünyanın en önemli kavramlarından. Moda ise sadece giyim ve aksesuar dünyası ile değil bir yaşam şekli olarak karşımıza çıkmakta. Hepsini bir arada bulmaksa evet mümkün ama  aradığınız bu mu? Yoksa size özel, sizin ihtiyacınıza, kullanım alanınıza ve herşeyden önce zevkinize, kişiliğinize özel bir ürün mü? Herkesle aynı olmak mı? Yoksa farklı olmak mı?
            Bunu bende düşünmüştüm ama hiç bir yerde bulamamıştım diyorsanız zaman zaman yenilenecek değişik ürün gruplarıylada karşınızda olacak BeHeR tasarım ilk olarak son birkaç yılın çok moda aksesuarlarından biriyle karşınıza çıkmak istiyor. BeHeR adına yakışır bu yazın en gözde durumu olan şeffaflık modası.....
            BeHeR tasarım, farklı meslekleri olan, kendilerini terapi yöntemi olarak yaptıkları tasarımları artık sadece kendi çevrelerinde değilde, dış dünyaya açılarak tanıtma çabasında olan iki kızkardeşin öyküsüdür.
            Hiçbir şey bir kadının aradığı bir aksesuarı bulduğu zaman ki sevinci kadar güzel olamaz.            

1 yorum:

  1. Sevgili Nalanevi blog yazarı Nalandan görüp geldim ve konu değerlendirme-yenileme olunca geriye doğru buraya kadar geldim :)
    Bundan sonra takipteyim tabii kiii :)
    Sevgiyle kalııın ...

    YanıtlaSil